Foodie Pages/Seiten

Setting culinary prejudices straight!

Contrary to popular (German) opinion, there are different national and regional cookery traditions in Britain. A (German) nation that buys its cheese in slices and seems to like risotto stirred to death and carbonara with cream and boiled ham has little to say on this topic. Is the difference between breakfast and the evening's cold platter simply lettuce and tomatoes and maybe a dollop of mustard? (end of rant!).

Die Vorurteile zu recht biegen!

Gegen die übliche Meinung gibt es verschiedene regionale und nationale Spezialitäten in dem Vereinigten Königreich, eine (Deutsche) Nation, die Käse in Scheiben kauft, Carbonara mit Kochschinken und Sahne macht, und Risotto rührt bis eine Art Congee (Kantonesisches Reisbrei) entsteht hat wenig zu melden. Ist der Unterschied zwischen Frühstück und Abendbrot nur Tomaten, Gurken und etwas Senf?

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Me and cooking

I enjoy cooking. Even as a kid, before I had to cook as a student- or put up with canteen swill. Someday I'm going to write a cookery book with a set of principles based on material, cultural and geographical influences and traditions explaining the development of particular harmonising or complementing combination.

Kochen und ich

Kochen geniesse ich seit meiner Kindheit. Als Student musste ich, sonst gab's nur Mensafrass. Habe danach weiter gekocht. Irgendwann schreibe ich ein Kochbuch mit Prinzipien basiert auf Harmonisierungen von Zutaten erklärt durch kulturellen, klimatischen und geographischen Einflüssen und Traditionen.
* photo of "Rick Stein's India", BBC